Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із 90-річним ювілеєм вітали Ольгу Миколаївну Бендик

Дата: 01.10.2019 11:58
Кількість переглядів: 444

1 жовтня працівники соціальної служби Березанської селищної ради вітали з поважною ювілейною датою Ольгу Миколаївну Бендик.  У народі кажуть: «Життя прожить – не поле перейти». Дійсно, маючи за плечима дев’ять десятків років, Ользі Миколаївні сьогодні є що згадати, є чим пишатися, є багато вагомих напрацювань і здобутків.

На її долю випало велике переселення 50-их років минулого століття, довелося з родиною залишити рідне насиджене місце на Польській землі й переселитися на нові незвідані простори Тилігульського  лиману. Ольга Миколаївна важко, але віддано, працювала усе життя в місцевому радгоспі дояркою, телятницею, на полі. За високі показники у роботі неодноразово була відзначена нагородами. При цьому вправно вела домашнє господарство. В любові й доброті зростила гарну доньку Ірину, яка нині опікується своєю ненькою.

Сьогодні Ольга Миколаївна багато бачить, але щаслива тим, що живе у родинному колі, щодня відчуває турботу рідних, що має гарних вихованих внуків і правнуків. Тож бажаємо Вам, шановна Ольга Миколаївна, здоровя, душевного тепла і світлих буднів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь