Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

По-святковому відзначили День поважного віку в Березанській селищній раді

Дата: 01.10.2019 14:07
Кількість переглядів: 490

1 жовтня Березанська селищна рада спільно з творчим колективом БТШ та районним БК підготували святковий захід до Дня людей поважного віку, на який було запрошено пенсіонерів різної вікової категорії. Поважних гостей вітав селищний голова Валерій Хоміцький, у промові якого звучали серцещемні слова: «Кожен із вас заслуговує на велику пошану, бо своє життя ви прожили достойно і гідно. Ви вклали душу і серце у виховання своїх дітей, ви  звитяжно працювали на благо нашої України, примножуючи її багатства. За це вам доземний уклін». До вітань доєдналися селищний секретар Наталія Кліщенко, керівник соціальної служби Наталія Матвієнко, голова районної ради ветеранів Михайло Зінін.

Захід проходив у теплій, невимушеній обстановці з піснями, гуморесками, конкурсами, танцями. За святковими столами учасники заходу мали змогу поспілкуватися зі своїми колегами і друзями, почути різні новини та корисну інформацію від фахівців відділу соцзахисту, сім’ї, дітей та молоді селищної ради.

Для дорогих і шанованих гостей виступали Мирослав Гопайнич, Ірина Малінська, Любов Сліпченко, Анна Свинаренко, Сергій Коновалов, Дмитро Безбабний, Тетяна Каражей та Роза Жевлоченко, Тетяна Локтіонова, акомпанував Олександр Безніско.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь