Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості до Дня вчителя в Березанській громаді

Дата: 07.10.2019 11:07
Кількість переглядів: 1100

У народі кажуть, що письменник живе у своїх книжках, художник  – у своїх картинах,  а вчитель – у думках і справах учнів. Кожна людина все життя із почуттям вдячності згадує рідну школу та вчителів. Адже в кожному прожитому шкільному будні було щось неповторне, незабутнє, що залишає свій відбиток у нашій душі.

Тож для шанованої когорти освітян району до Дня вчителя відділи освіти, культури, молоді та спорту Березанської райдержадміністрації і Березанської селищної ради влаштували в районному Будинку культури урочистий захід «Вічною зорею сяють над землею сонце, хліб і Вчителя ім’я!».

Шановану когорту освітян привітали заступник голови районної державної адміністрації Людмила Шипова, заступник голови районної ради Олексій Сидорчук та перший заступник селищного голови Ірина Компанієнко.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Приємну місію нагородження за високі досягнення у освітянській галузі виконали начальник відділу освіти Березанської райдержадміністрації Ольга Булат і начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради Анастасія Смоляк.

Нагороди отримали: Валентина Бабенко, вчитель географії Березанського ЗЗСО  (нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський»);

Олена Кузнецова, вчитель української мови та літератури Ташинської загальноосвітньої школи Березанської районної ради (Подяка Міністерства освіти і науки України);

команда учнів Березанського району за І  місце у XVІІІ обласних спортивних іграх серед учнів закладів загальної середньої освіти районів, міст області (ІІІ група) у 2018-2019 навчальному році (Дипломом Миколаївського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту) (нагороду отримав представник тренерського складу);

команда учнів Березанської ОТГ за ІІ місце у XVІІІ обласних спортивних іграх серед учнів закладів загальної середньої освіти районів, міст області (І група) у 2018-2019 навчальному році (Дипломом Миколаївського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту) (нагороду отримав представник тренерського складу).

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Приємну місію нагородження за активну багаторічну роботу в профспілці працівників освіти і науки по вирішенню освітянських питань виконала голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Локтіонова.

Грамоти отримали: Ольга Толкачова, голова первинної профспілкової організації Березанського ЗЗСО Березанської селищної ради; Антоніна Усатенко, голова первинної профспілкової організації Комісарівського закладу загальної середньої освіти Березанської районної ради.

Фото без опису Фото без опису

Велика освітянська родина щиро вітала новопризначеного директора Березанського закладу загальної середньої освіти Альону Радченко, яка успішно пройшла конкурсні випробування і рішенням сесії селищної ради від 02.10.2019 № 6 зарахована на дану посаду.

По-особливому трепетним було віншування заслуженого вчителя України Леоніда Горбурова, який прийняв рішення піти з керівної посади Лиманівського ЗЗСО, де пропрацював 55 років. За вагомий особистий внесок у розвиток сучасної освіти, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та активну громадську позицію Леоніда Івановича було нагороджено Грамотою Березанської селищної ради  та цінним подарунком . До вітань приєдналася учениця Леоніда Івановича, а нині начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Лариса Шека.

Затим відбувся показ відеофільму «Життєвий шлях в одній презентації», що яскраво говорить про потужну діяльність Вчителя. Для Леоніда Івановича звучали пісенні привітання від найрідніших людей – гурту «Лиманочка» та зятя Сергія Гонтаренка.

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Пісенні вітання освітянам дарували переможці міжнародного фестивалю «Золотий лелека 2019», учасники вокальної студії «Березань» Будинку творчості школярів Березанської селищної ради (керівник Сергій Коновалов) Нікіта Губернаторов та Ренат Каражей, вчителі Олена Воєводіна, Олена Сеняк, Оксана Ходченко, Микола Калкутін та підприємець Віталій Михайлюк. Чудовими були виступи танцювального гурту Березанського ЗЗСО «Чарівні україночки» та гумориста Дмитра Безбабного.

За традицією, під час урочистостей згадали тих, кому вдячні за мирне небо над нашими головами, та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв АТО.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь