Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування до Дня козацтва "Всі ми діти козацького роду"

Дата: 11.10.2019 18:57
Кількість переглядів: 816

Сьогодні в Березанській громаді на площі біля Будинку культури відбулося свято до Дня українського козацтва та Дня захисника України, яке за календарем відзначається 14 жовтня у День святої Покрови Пречистої Богородиці.

На свято були запрошені воїни-учасники АТО, матері нині воюючих та загиблих атовців, волонтери АТО, представники різних установ і організацій, учні шкіл громади.

Фото без опису

Перед учасниками святкового зібрання з вітальними словами виступив селищний голова Валерій Хоміцький: «У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя. Вітаю усіх зі святом і бажаю міцного козацького здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди! Особливі слова поваги та вдячності висловлюю учасникам АТО, волонтерам АТО, мамам загиблих воїнів-земляків, що виростили справжніх синів, героїв, патріотів. Низький уклін! На знак пошани прийміть від нас квіти…»

Вшановуючи пам’ять славних козаків і гідних синів України, відбувся «Парад козачат» та козацькі ігри, учасниками яких були юні козаки Березанського, Калинівського, Лиманівського та Малахівського закладів освіти.

Свято прикрасили українські пісні, запальні танці, різноманітні розваги. Завершилося святкування традиційним козацьким кулешем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь