Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома зацікавлених власників житлових багатоквартирних будинків

Дата: 17.10.2019 09:00
Кількість переглядів: 380

У зв'язку з надходженням до облдержадміністрації звернень громадян  щодо наявності проблемних питань в оформленні Державною інспекцією з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії в Миколаївській області актів про затвердження факту відсутності газифікації природним газом та відсутності або недофункціонування систем централізованого теплопостачання в окремих багатоквартирних будинках для можливості застосування пільгового тарифу на електроенергію для потреб опалення згідно постанови НКРЕКП від 23.04.2012 № 498 "Про затвердження Порядку застосування тарифів на електроенергію" та з метою врегулювання зазначеного питання, облдержадміністрацією досягнуто домовленість з керівництвом Державної інспекції з енергонагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії в Миколаївській області щодо продовження оформлення Актів і пропонується здійснення приймання громадян і оформлення актів щосереди з 10.00 до 17.00.

Адреса структурного підрозділу інспекції: 54001, м. Миколаїв, вул. Декабристів, 1-А, тел. (0512) 37-67-37, тел/факс: (0512) 37-68-19, e-mail: pprgienk@ukrpost.ua.

Територіальна приналежність: м. Миколаїв, м. Очаків, Баштанський, Березанський, Березнегуватський, Вітовський, Новобузький, Новоодеський, Казанківський, Миколаївський, Очаківський, Снігурівський райони.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь