Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Якісний ремонт доріг - розширення можливостей громади

Дата: 30.10.2019 17:04
Кількість переглядів: 392

30 жовтня в Березанській селищній раді відбулася нарада у форматі круглого столу на тему: «Гармонійні реформи та належне управління ОТГ Березанщини» за підтримки МФ «Відродження» при партнерстві з ГО «ЕКО Березань», Березанської райради, виконкомів Березанської ОТГ та Миколаївського місцевого центру ПВПД, за участі депутатів селищної ради та активних мешканців громади.

Ключове питання круглого столу – якісний ремонт трьох пріоритетних доріг громади, які наразі знаходяться на балансі Миколаївської облдержадміністрації: Василівка-Вікторівка, від траси Одеса-Новоазовськ до села А-Зорине, від траси Одеса-Новоазовська до села Матіясове. Одним із шляхів вирішення цього питання було запропоновано передачу цих доріг з балансу ОДА на баланс громади з відповідним фінансуванням. З цього приводу точилися гарячі дискусії щодо повноважень громади впроваджувати заходи по ремонту доріг та контролю за якістю їх виконання.

Напрацювання круглого столу планується винести на нараду, що відбудеться 01.11.2019 в сесійній залі обласної ради за участі голови облдержадміністрації та керівників різних рівнів, у т.ч. і Березанської ОТГ.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь