Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Якісний ремонт доріг - розширення можливостей громади

Дата: 30.10.2019 17:04
Кількість переглядів: 428

30 жовтня в Березанській селищній раді відбулася нарада у форматі круглого столу на тему: «Гармонійні реформи та належне управління ОТГ Березанщини» за підтримки МФ «Відродження» при партнерстві з ГО «ЕКО Березань», Березанської райради, виконкомів Березанської ОТГ та Миколаївського місцевого центру ПВПД, за участі депутатів селищної ради та активних мешканців громади.

Ключове питання круглого столу – якісний ремонт трьох пріоритетних доріг громади, які наразі знаходяться на балансі Миколаївської облдержадміністрації: Василівка-Вікторівка, від траси Одеса-Новоазовськ до села А-Зорине, від траси Одеса-Новоазовська до села Матіясове. Одним із шляхів вирішення цього питання було запропоновано передачу цих доріг з балансу ОДА на баланс громади з відповідним фінансуванням. З цього приводу точилися гарячі дискусії щодо повноважень громади впроваджувати заходи по ремонту доріг та контролю за якістю їх виконання.

Напрацювання круглого столу планується винести на нараду, що відбудеться 01.11.2019 в сесійній залі обласної ради за участі голови облдержадміністрації та керівників різних рівнів, у т.ч. і Березанської ОТГ.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь