Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком прийняв рішення щодо створення індустріального парку

Дата: 29.10.2019 17:08
Кількість переглядів: 405

29 жовтня в залі засідань Березанської селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету, участь в якому взяли 13 із 21 членів виконкому. На порядок денний було винесено 26 питань.
     

Одним із головних було питання про розгляд звернення ТОВ «Енерджи сіті» щодо створення індустріального парку на території Березанської селищної ради, по якому виступив регіональний представник в Миколаївській області Державного підприємства ГРІНЕНЕРГО Валерій Попов. Представник говорив про доцільність налагодження співпраці з ТОВ «Енерджи сіті» стосовно створення індустріального парку на території Березанської ОТГ та про вирішення питання щодо зарезервування земельної ділянки для створення та функціонування індустріального парку, створення якого на території Березанської ОТГ є перспективним напрямом в розвитку громади. Це дасть можливість залучення додаткових інвестицій, створення робочих місць, надходження податків до місцевого бюджету тощо. Діяльність щодо створення індустріального парку передбачає тривалий шлях, який Березанському ОТГ ще потрібно подолати, над цим працюватиме спеціальна робоча група. За дане питання всі члени виконкому проголосували одноголосно, адже всі чудово розуміють, що треба працювати на перспективу і рухатися вперед.
     

Найемоційніше обговорювалося питання про роботу комунального підприємства «Березань» за IIIквартал 2019 року, в результаті директору підприємства було поставлено низку завдань.
Всі інші 24 питання було розглянуто згідно порядку денного і прийнято одноголосно.
Рішення виконкому будуть опубліковані на сайті Березанської громади у розділі «Рішення виконавчого комітету» в установлений чинним законодавством термін – протягом 10 календарних днів.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь