Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фольклорний колектив "Лиманочка" - призер обласного конкурсу вокальних колективів "Діапазон"

Дата: 04.11.2019 10:45
Кількість переглядів: 957

2 листопада в міському палаці культури «Корабельний» відбувся обласний конкурс вокальних колективів та солістів-вокалістів «Діапазон», на якому виступило понад 250 учасників з різних куточків Миколаївської області у чотирьох номінаціях: «Фольклорні колективи», «Вокальні ансамблі», «Малі форми вокальних ансамблів», «Солісти-вокалісти».

Приємно відзначити, що фольклорний колектив «Лиманочка» із села Лимани Березанської ОТГ став призером - отримав Диплом за III місце у номінаціях «Фольклорні колективи», «Вокальні ансамблі».

За умовами конкурсу, колектив «Лиманочка» виступив з двома різнохарактерними творами: акапельно виконав українську народну пісню «Хліб та сіль» та патріотичну під фонограму «А ми дівчата з України».

Пишаємося успіхами фольклорного колективу «Лиманочка», який вже понад 30 років з піснею в серці радує нас своїми талантами. Щиро дякуємо артистам творчого колективу (керівник Сергій Гонтаренко) за цінний внесок у культурне життя громади, збереження та примноження українських традицій.

Творчий проект організовано Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи (директорка Наталія Баштова, заслужена артистка України) та управлінням культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації (начальник Михайло Димитров, заслужений працівник культури України) за підтримки управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради (начальник Юрій Любаров).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь