Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальні служби - на захисті дітей від власних батьків

Дата: 08.11.2019 15:20
Кількість переглядів: 445

У зв’язку з неодноразовим усним повідомленням від жителів с. Малахове та педагогів Малахівського навчального закладу щодо неналежного виконання батьківських обов’язків мамою, що проживає в Малаховому, представники відділу соціального захисту населення, сім’ї, дітей та молоді селищної ради, служби у справах дітей райдержадміністрації та Березанського відділу поліції 8 листопада провели обстеження багатодітної матері, жительки с. Малахове, яка неналежним чином виконує свої батьківські обов’язки.

При обстеженні було встановлено, що мама та її співмешканець зловживають алкогольними напоями, забуваючи про найнеобхідніше – доглядати за дітьми та виховувати їх належним чином. Комісією було зафіксовано, що четверо дітей шкільного віку не відвідують навчальний заклад, у будинку повна антисанітарія, постільна білизна і одяг дітей брудні, відсутні продукти харчування.

Комісія запропонувала матері пройти лікування від алкогольної залежності в обласному спеціалізованому медичному закладі, а також попередила про невиконання нею батьківських обов’язків та можливість відібрання дітей з подальшим влаштуванням їх до Миколаївського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь