Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сходка громадян-2: вулиця Привокзальна

Дата: 09.11.2019 14:45
Кількість переглядів: 465

Березанська селищна рада за зверненням громадян вулиці Привокзальна у Березанці, 9 листопада о 13.00 провела сходку громадян. На сходку прибув селищний голова Валерій Хоміцький та троє фахівців земельного і житлово-комунального відділів, від вулицібуло присутніх усього троє жителів. Але це не зашкодило провести предметний діалог «влада-громада» і почути нагальні проблеми громадян та їхнє головне прохання, яке вони написали у зверненні, - допомогти з благоустроєм дорожнього покриття вулиці та облаштуванням тротуарної доріжки. За їхніми словами, відколи заснована вулиця Привокзальна (в 1980-их роках минулого століття), допомоги від органів двох гілок влади та депутатів жодного разу не отримували. Залишилась надія на орган місцевого самоврядування.

Селищний голова запевнив жителів, що питання по ремонту дороги на Привокзальній буде обов’язково винесено на обговорення планово-бюджетної комісії при плануванні бюджету на 2020 рік.

Окрім цього, мешканці просили облаштувати на їхній вулиці майданчик під сміттєзбірники, оскільки комунальне підприємство «Березань» не в змозі забезпечити подвірний вивіз через те, що вулиця вузька й тупикова і немає достатнього розвороту для сміттєвоза.

Валерій Хоміцький дав доручення завідувачу сектору ЖКГ та благоустрою Олегу Кондратюку знайти альтернативне для КП і жителів рішення, аби люди отримували якісну послугу.

Обговорили ще одну проблему, схожу більше на крик душі. Виявляється мешканці паралельної вулиці Суворова прибирають свої городи і перекидають сміття через огорожу. Таким чином, купи сміття лежать перед воротами господарів вулиці Привокзальна.

Вирішили, цих горе-господарів спочатку попередити про недопущення ними таких зухвалих дій. А в разі ігнорування – інспектор з благоустрою селищної ради складе відповідні адміністративні протоколи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь