Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато  ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Дата: 18.11.2019 10:20
Кількість переглядів: 1183

16  листопада 2019 року розпочався  ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад за завданнями Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. У 2019-2020 навчальному році інтелектуальні змагання у районі проводитимуться із шістнадцяти навчальних предметів: математики, хімії, географії, фізики, економіки, історії, німецької мови, біології, інформатики, англійської мови, правознавства,  астрономії, екології, української мови і літератури,  інформаційних технологій, трудового навчання. Метою олімпіад є виявлення й розвиток обдарованих дітей, стимулювання  самовдосконалення учнів та зацікавлення їх у якісному поглибленні предметів.

Першою стартувала олімпіада з математики, що проходила на базі Березанського ЗЗСО. Завершується  напружений творчо-інтелектуальний період 22 грудня 2019 року олімпіадою з інформаційних технологій та  трудового навчання.

З вітальним словом до учасників олімпіади Березанської ОТГ, а також учнів Березанського району, звернулася начальник відділу освіти, культури молоді та спорту Березанської селищної ради Анастасія Смоляк:«Насамперед хочу щиро привітати всіх учнів-переможців І

(шкільного) етапу олімпіад, нашу талановиту шкільну молодь, з початком виборювання першості на районному, а згодом й на обласному рівнях. Бажаю обдарованій молоді Березанщини творчих успіхів, подальшого підкорення вершин предметних наук та високої результативності знань у чесній змагальній боротьбі, а учителям –  членам журі, об’єктивно оцінити знаннєво-творчі можливості учасників».

Тож, успіхів вам, розумники й розумниці!

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь