Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорюємо проект «Дерево цілей Березанської ОТГ»

Дата: 20.11.2019 15:00
Кількість переглядів: 1784

20 листопада в Березанській селищній раді представники Робочої групи з розробки стратегії Березанської ОТГ (далі – Робоча група) зібралися для обговорення проекту «Дерево цілей для Березанської ОТГ» (далі – «Дерево цілей»). У нараді прийняв участь представник Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування Микола Дурман.

 

Проект «Дерево цілей» було побудовано на підставі даних, що були зібрані шляхом проведеного анкетування у громаді, круглих столів, зустрічей з молоддю, громадськістю та напрацьованих даних у ході засідань Робочої групи.

Під час наради розглянули перелік технічних завдань, що містить «Дерево цілей», внесли пропозиції та зауваження. За підсумками обговорення перелік технічних завдань було доповнено.

Пропонуємо мешканцям Березанської громади долучитися до розгляду проекту «Дерева цілей» протягом 30 календарних днів з моменту опублікування (до 21 грудня 2019 року).

Пропозиції та зауваження просимо надавати в коментарях до цієї сторінки або на електронну адресу селищної ради radabrz2017@ukr.net з поміткою «Дерево цілей» чи письмово до сектору соціально-економічного розвитку та інвестицій Березанської селищної ради (2-ий поверх, каб. № 3).

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь