Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Річниця Революції Гідності: Березанська громада вшанувала пам'ять загиблих на Євромайдані

Дата: 21.11.2019 14:38
Кількість переглядів: 370

Сьогодні вранці в зеленій залі селищного Будинку культури відбувся захід з нагоди річниці Революції Гідності, на який зібралися мешканці Березанської громади –  представники місцевого органу самоврядування і двох гілок районної влади та представники установ, організацій, підприємств, учасники АТО.

Саме цими днями в Україні розпочалися  Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року. Ці події змінили історію нашої країни. А найтрагічнішою для українців стала боротьба за справедливість, що почалася рівно 6 років тому на Євромайдані. Згодом ця акція перетворилася в Революцію гідності та свободи. Протест у центрі столиці назвали Євромайданом, найбільш активними учасниками якого буди студенти. Через кілька днів мирна акція серед ночі перетворилася на жорстоке побоїще. Революція гідності та свободи стала однією з найтрагічніших сторінок в історії сучасної України, але назавжди змінила країну та українців.

Своїми враженнями та емоціями з учасниками заходу поділився очевидець Євромайдану Ярослав Рогатинський. Серцещемними були пісенні виступи вокалістів Любові Білоусової і Анжеліки Бердник та вокального гурту «Real stars».

Пам'ять загиблих на Євромайдані березанці вшанували хвилиною мовчання та поклали живі квіти до меморіальної дошки загиблого в зоні АТО земляка Сергія Єрошенка.

Фото без опису

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь