Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Дата: 25.11.2019 15:09
Кількість переглядів: 448

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

Дана акція в Березанській громаді стартувала 25 листопада, розпочавшись інформаційними годинами у старших класах Березанського ЗЗСО. Перед одинадцятикласниками виступила начальник відділу соціального захисту населення, сімї, дітей та молоді Наталія Матвієнко, яка говорила про шляхи подолання та недопущення насильства в нашому суспільстві. Вона навела «живі» приклади: згідно статистики, до селищної ради в поточному році надійшло 10 повідомлень про скоєння домашнього насильства, кожен випадок потребував індивідуальної уваги і допомоги соціальної служби. Такі години спілкування було проведено у восьмих і девятих класах фахівцями соціальних та правових районних служб.

Продовжилася акція яскравим флешмобом, який влаштував учительсько-учнівський колектив Березанського ЗЗСО на площі перед селищним Будинком культури. Діти тримали у руках плакати з датами початку і завершення кампанії, суть яких було розкрито під музичний супровід.

Дати акції вибрані невипадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи тим самим, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

Фото без опису

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь