Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Приємна і незабутня зустріч із земляком - людиною культури Віталієм Лоскутніковим

Дата: 04.12.2019 11:26
Кількість переглядів: 756

Напередодні Дня місцевого самоврядування відомий у Березанці й Миколаївській області працівник культури Віталій Лоскутніков подарував Березанській селищній раді власну книгу «Культура заради майбутнього». На першій сторінці книги автор залишив власний автограф і побажання землякам. А під час спілкування з неприхованою радістю сказав: «Я пройшовся Березанкою і приємно вражений змінами, які відбуваються останнім часом. Я дуже люблю Березанку, її людей…»

У книзі «Культура заради майбутнього» – величезний життєвий шлях автора, насичений подіями і зустрічами з непересічними громадянами. В ній органічно переплетені цікаві історичні події родовитого коріння Лоскутнікових та життєвий шлях автора, чільне місце в якому займає великомасштабна культурно-просвітницька робота. Тут є і цінні факти з історії Березанщини.

Багато хто з корінних жителів Березанки знають і пам’ятають родину Лоскутнікових. Батько Віталія Лоскутніков Сергій Степанович – колишній секретар райкому партії, мама Стрижакова Галина Антонівна - колишній директор Березанської школи, Заслужений вчитель УРСР.

Сам же Віталій Сергійович був керманичем культурного середовища в Березанському районі, а пізніше – в Миколаївській області. Добрим словом сьогодні згадують і дружину Віталія Лоскутнікова Тамару як гарного медика.

Перебуваючи з дружнім візитом у Березанці, Віталій Лоскутніков побував у селищній раді, Березанському ЗЗСО, навістив давніх друзів і всім у подарунок залишив свою книгу. За словами автора, над нею він працював 292 дні. Книга видана українською та російською мовами, наклад 100 примірників.

Колектив селищної ради красно дякує Віталію Лоскутнікову за подаровану книгу. Вона може бути корисною для тих, хто небайдужий до минулого Березанщини, хто цікавиться культурним надбанням рідного краю. Вона уповні може бути настільною для тих людей, хто бажає залишити по собі гарний слід на малій Батьківщині.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь