Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада освітян Березанської ОТГ: важливі питання сьогодення

Дата: 17.12.2019 15:05
Кількість переглядів: 1147

17 грудня на базі Березанського селищного Будинку творчості школярів відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти й Інклюзивно-ресурсного центру Березанської селищної ради.  Нарада проходила за участі селищного голови Валерія Хоміцького, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Анастасії Смоляк.

Фото без опису

Розглядали три питання, серед яких – організація системи роботи НАССР у закладах освіти відповідно до чинного законодавства. Системі НАССР держава сьогодні приділяє велику увагу, оскільки вона включає в себе безпечність поставки та використання харчових продуктів, умови реалізації харчування тощо. Доповідачем даного питання була медична сестра Березанського ЗЗСО Алла Ахмет, яка пройшла платне навчання, організоване обласними висококваліфікованими фахівцями з даної сфери.

Фото без опису Фото без опису

Два інших питання стосувалися: роботи Березанського інклюзивно-ресурсного центру та взаємодії його із закладами освіти селищної ради, по якому доповіла директор даного закладу Альона Корінецька, та виконання основних показників бюджету в освітній сфері за 2019 рік та запланований бюджет на 2020 рік, який вже прийнято 13 грудня на останній сесії селищної ради.

Учасники наради в ході обговорення визнали достатній рівень забезпеченості матеріально-технічною базою закладів освіти за рахунок державного і місцевого бюджетів. А також підтвердили правильний курс селищної ради на реалізацію даних освітянських питань.

Фото без опису

Очільник Березанської ОТГ Валерій Хоміцький підсумував засідання наради: «Освітянська галузь разом із керівництвом, депутатами, батьками та небайдужими громадянами  зробили значну роботу у покращенні рівня надання освітніх послуг на всіх ланках. На цьому ми не зупиняємося. Плануємо реалізувати ще багато проектів у новому календарному році з урахуванням потреб закладів освіти та фінансової спроможності місцевого бюджету. Я дякую усім фахівцям-освітянам за титанічну працю, за те, що ви можете ефективно на місцях вирішувати освітянські проблеми».

Наостанок учасників наради привітали з новорічними та Різдвяними святами вихованці селищного Будинку творчості школярів Нікіта Губернаторов і Ренат Каражей.

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь