Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада соціальних працівників Березанської ОТГ

Дата: 19.12.2019 16:51
Кількість переглядів: 657

19 грудня 2019 року в Центрі надання соціальних послуг Березанської селищної ради відбулася робоча нарада із соціальними робітниками, на якій начальник Центру Галина Чернеженко підвела підсумки роботи за 2019 рік  та  ознайомила з наміченим планом  на  наступний рік та обговорили низку соціальних питань.

В роботі наради взяла участь начальник відділу соціального захисту населення, сім’ї, дітей та молоді Березанської селищної ради Наталія Матвієнко, яка висловила подяку працівникам Центру, адже не кожен зміг би щодня зустрічатися з біллю стареньких і безпомічних людей й надавати їм потребуючу допомогу. Наталія Пилипівна також акцентувала увагу присутніх на тому, що соціальні працівники повинні бути готові до надзвичайних ситуацій, які можливі під час зимового періоду. Адже вони входять до складу 5 груп соціального патрулювання в осінньо-зимовий період з метою організації безперебійного функціонування закладів соціального обслуговування для соціального захисту бездомних осіб, одиноких та одиноко проживаючих громадян похилого віку у разі погіршення погодних умов. На завершення начальник соціальної служби селищної ради подякувала працівникам за їх важку та відповідальну місію допомагати одиноким та малозахищеним громадянам й привітала з наступаючими новорічними святами.

На завершення директор Центру Галина Чернеженко привітала усіх присутніх з Днем Святого Миколая, наступаючими Новорічними та Різдвяними  святами.

   Соціальним робітникам було вручено спеціальні набори відповідно до колдоговору (плащі, фартухи, дезінфікуючі миючі засоби, сумки тощо).

Фото без опису

  

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь