Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стан оперативної обстановки по Березанській ОТГ

Дата: 20.12.2019 13:10
Кількість переглядів: 530

З метою запобігання вчиненню правопорушень, забезпечення публічної безпеки на території Березанської ОТГ, в селищній раді запроваджено проведення протокольних робочих зустрічей з дільничним інспектором поліції Березанської ОТГ Тотком Євгеном Олександровичем. 19 грудня поточного року розглядався стан оперативної обстановки за підсумками 2019 року в розрізі населених пунктів громади.

Так, у порівнянні з минулим роком, у 2019-му звернень громадян зменшилося із 534 (у 2018 році) до 501 (у 2019 році). Натомість зросла кількість кримінальних правопорушень. У розрізі по населених пунктах така картина: у Березанці збільшилися крадіжки, шахрайство, грабіж, хуліганські дії, з’явилися випадки зберігання наркотичних засобів; у Калинівці почастішали випадки незаконного зберігання зброї, у Василівці – крадіжки, у Лиманах – браконьєрство.

Найкраща кримінальна ситуація у Матіясівському старостинському окрузі.

У 2019 році виявлено адмінпорушень: у Березанці – 320 (проти 426 у 2018-му), у Калинівці 39 (проти 46 у 2018), у Василівці – 28 (проти 23 у 2018), у Лиманах – 24 (проти 15 у 2018), у Матіясовому – 10 (проти 2 у 2018). Серед числа адміністративних порушень більша частина стосується сімейних чвар і хуліганських дій.

Посильну допомогу по забезпеченню охорони публічного порядку надає громадське формування, яким забезпечено правопорядок під час проведення масових заходів, загальнодержавних та релігійних свят. ГФ в 2019 році проведено 23 рейди, активна допомога надається на виконання певних доручень керівництва відділення поліції.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь