Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діалог з громадськістю з питань ремонту борцівської спортивної школи

Дата: 25.12.2019 15:52
Кількість переглядів: 464

24 грудня на прийом до селищного голови Валерія Хоміцького прийшла делегація, яку представляли тренер з вільної боротьби Березанської ДЮСШ Василь Пєтков та батьки, діти яких тренуються у Василя Івановича. Піднімали нагальні питання – опалення та ремонт борцівської зали, прибирання вбиральних кімнат, неправильне розподілення коштів між тренерами ДЮСШ, цікавилися коли буде проведено конкурс на посаду директора дитячо-юнацької спортивної школи.

Очільний громади завжди відкритий до прямого діалогу з громадськістю і чудово розуміє наболілі за кілька років проблеми і стурбованість батьків, які бо їхні діти щоб їхні сини виросли справжніми чоловіками. І як місцевий житель, знає, що завдяки професіоналізму тренера діти мають багато перемог на різних рівнях змаганнях. 

Вислухавши всіх, Валерій Альбінович дав пояснення, що селищна рада лише два місяці тому прийняла на свій баланс три об’єкти – Березанський ДЮСШ, Березанський районний БТШ, Березанський районний БК, які передала нам районна рада в занедбаному стані. Треба досить великих капіталовкладень, щоб відремонтувати ці об’єкти. Але, розуміючи важливість розвитку фізичної культури молоді, селищна рада вже зробила в цьому напрямку певні кроки.

Очільник громади пояснив: "На сьогодні вже зроблено проплату на розробку проекту по реконструкції вузла обліку газу, замовлено проект по капітальному ремонту залів ДЮСШ та борцівської зали. Написано листи-звернення на обласних депутатів щодо сприяння виділення коштів з обласного бюджету на ремонт ДЮСШ. Приблизна вартість цих робіт складає понад 15 млн. грн.

Звичайно, все швидко не зробиться. Але обіцяю, що поступово проблема буде вирішена. Особисто буду тримати на контролі це питання. Я завжди відкритий до діалогу з громадськістю".

Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь