Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У продовження теми вандалізму на кладовищі

Дата: 20.01.2020 13:17
Кількість переглядів: 427

Вандали спокійно гуляють Березанкою і продовжують свою брудну справу. Знову  потрощено залізобетонну огорожу на новому кладовищі. Факт злочину було виявлено вранці 20 січня працівником комунального підприємства «Березань».

Комісія селищної ради виїхала на місце злочину і встановила, що частково пошкоджено сім секцій залізобетонної огорожі на загальну суму 1619,90 грн.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

За фактом злочину Березанська селищна рада 20 січня подала вже другу заяву до Березанського відділення поліції щодо встановлення винних осіб.

Нагадаємо, що 17 січня селищною радою було виявлено такий же злочин на цьому ж кладовищі. Тоді теж було пошкоджено сім секцій. Селищна рада в той же день подала заяву по факту злочину до Березанського відділення поліції. А також оприлюднила інформацію по факту вандалізму у фейсбуці, під якою 45 коментарів – серед них коментар працівника поліції: «Особа встановлена, проводиться перевірка в рамках чинного законодавства».  Напевне упіймали не того злочинця?.. Сподіваємось, що поліція таки встановить особу злодія чи злодіїв і забезпечить збереження обєктів і спокій громадян на території Березанки.

Шановні березанці, якщо хтось має інформацію щодо кричущого факту вандалізму, прохання повідомити поліцію або селищну раду, щоб покласти край таким беззаконним діям. Бо це вже нагадує справжній розгул бандюків, які увійшли «в кураж» і насолоджуються свавіллям.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь