Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учні Лиманівського ЗЗСО – переможці зональних змагань спортивних перегонів «Cool Games»

Дата: 21.01.2020 14:30
Кількість переглядів: 834

17-18 січня на Миколаївщині відбулися зональні змагання Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів закладів загальної середньої освіти «Cool Games».  Захід проводився в спортивних залах міст Миколаєва, Южноукраїнська, Баштанки, Вознесенська, Очакова, Нової Одеси, с. Іванівка Михайлівської ОТГ.

У цих змаганнях взяли участь учні Лиманівського ЗЗСО Березанської ОТГ і вибороли в спортивному залі м. Очакова перше місце в середньому дивізіоні 2006-2008 років народження. Молодці! Юні спортсмени і їхній вчитель-наставник Євгеній Горбуров ще раз довели і  підтвердили, що  Лиманівський ЗЗСО – це опорний заклад з упровадження здоров’я збережувальних технологій в освітній процес.

Фото без опису

Нагадаємо, що значний внесок у розвиток фізичної культури і спорту у цьому навчальному закладі зробив Заслужений вчитель України з 55-річним стажем, колишній директор школи Леонід Іванович Горбуров.

Вітаємо наших юних спортсменів і увесь педколектив закладу з першою перемогою і бажаємо перемогти у фінальних змаганнях, які відбудуться 23-24 січня 2020 року в Миколаєві в спортивному залі Миколаївської ЗОШ № 57.«Cool Games» - це абсолютно новий вид спортивних перегонів серед дітей та підлітків. Ключова ідея – впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти та збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою та подальшої популяризації здорового способу життя серед школярів.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь