Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У продовження теми благоустрою: зміни на краще

Дата: 21.01.2020 11:00
Кількість переглядів: 556

21.01.2020 завершено комплекс робіт з благоустрою санітарно-гігієнічної зони біля автовокзалу в Березанці, участь в яких взяли працівники КП «Березань». Почав функціонувати новий громадський туалет, до нього прокладено дві тротуарні доріжки. На місці старої вбиральні встановлено два нових сміттєзбірники.

Привокзальна площа щодня приймає чималу кількість пасажирів міжміських автобусних рейсів та збирає добру половину жителів району та іногородніх двічі на тиждень, перевтілившись у ринкову площу. Тож і умови для людей мають бути створені цивілізовані, в рамках дотримання санітарно-гігієнічних норм. Тож сміттєзбірники і нова сучасна вбиральня саме те, що треба. Туалет відповідає всім санітарним вимогам: облаштований кахелем, по дві кабіни з чашами (генуя) із змивними бачками та умивальниками в жіночій і чоловічій половинах.

Враховуючи рух рейсових автобусів, на сьогодні встановлено режим роботи вбиральні – з 5.30 до 17.30 щодня. Послуги туалету безкоштовні.

Сьогодні також було встановлено новий сміттєзбірник на вулиці Привокзальна у Березанці.  Зазвичай тверді побутові відходи (ТПВ) з приватного сектору комунальники забирають від господарських садиб. Але, враховуючи, що  вулиця вузька й тупикова і немає достатнього розвороту для сміттєвоза, вирішили, як вихід із ситуації, встановити загальний контейнер для сміття на початку вулиці.

Нагадаємо, що це питання з мешканцями обговорювалося на сході громадян 9 листопада 2019 року. Тоді селищний голова Валерій Хоміцький пообіцяв жителям, що вони отримуватимуть якісну послугу по вивезенню ТПВ і свого слова дотримався.

Селищна рада продовжує робити все на благо людей, на благо громади!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь