Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання комісії з питань поводження з безхазяйними відходами

Дата: 28.01.2020 15:22
Кількість переглядів: 982

28.01.2020 о 13.00 в приміщенні Березанської селищної ради відбулося засідання комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Березанської селищної ради.

Фото без опису

На порядку денному розглядався припис від 16.01.2020 року № 02/11.02-02/196, який надійшов від Державної екологічної інспекції у Миколаївській області від Миколаївської обласної державної адміністрації. Припису передувало звернення мешканця с. Лимани Антона В’ячеславовича Єрьоміна до Міністерства екології та природних ресурсів України стосовно наявності на території Березанської ОТГ Миколаївської області стихійного сміттєзвалища. За вказаними координатами зафіксовано несанкціоноване розміщення побутових відходів (побутове сміття, поліетилен, пластикове відро, листя, мішки, піря).

Звичайно, що чужа  людина не приїхала в Лимани, щоб викинути там сміття. Це стихійне сміттєзвалище створили недобропорядні мешканці Лиманів. Але це полеміка.

Взявши до уваги припис Державної екологічної безпеки у Миколаївській області, комісія з питань поводження з безхазяйними відходами на території Березанської селищної ради прийняла низку рішень, а саме: доручила в. о. старостам визначити місця для розміщення ТПВта подати заявки до КП «Березань» про встановлення сміттєзбірників по старостатах; директору КП «Березань» ліквідувати стихійне сміттєзвалище й встановити по всіх старостатах сміттєзбірники; в. о. старости Лиманівського старостату встановити попереджувальні аншлаги на місці стихійного сміттєзвалища.

Повну версію протоколу засідання комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Березанської селищної ради дивіться на сканкопії нижче.

Фото без описуФото без опису


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь