Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з поважним 95-річним ювілеєм!

Дата: 05.02.2020 14:51
Кількість переглядів: 385

Сьогодні, 5 лютого, відзначає свій 95-ий день народження Павло Григорович Філімоненко. У свій поважний вік має добру пам'ять, активний і не забуває щодня робити зарядку. А ще має велику повагу від рідних і односельців, які влаштували йому у Василівському старостаті справжнє свято.

З вагомою ювілейною датою аксакала с. Новоселівка, учасника бойових дій у Другій світовій війні також вітали очільник Березанської громади Валерій Хоміцький, начальник соціального відділу селищної ради Наталія Матвієнко, представники територіального центру соцдопомоги селищної ради, голова районної ради ветеранів Михайло Зінін та директор районного територіального центру соціальної допомоги Галина Швець.

Фото без опису

Говорили Павлу Григоровичу багато гарних, серцещемних слів, дякували ювілярові за порядність, працьовитість, самовідданість справі та надійність і чесність. Затамувавши подих, разом із почесним ювіляром дивилися музичне відеопривітання від бібліотекаря Галини Базак та завідуючої сільським клубом Олени Коржової.

Павло Григорович з малих літ зазнав багато життєвих випробувань: у три роки залишився сиротою, разом із братами виховувався в дитячому будинку, на власні очі бачив усе жахіття голодомору, з перших днів війни пішов на фронт, Перемогу зустрів в Австрії, де зазнав від поранення контузію. Та незважаючи на все, життя прожив гідно, достойно. Був уважним чоловіком і люблячим батьком та дідусем.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь