Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сходці в Данилівці обговорювалося питання приєднання до Березанської ОТГ

Дата: 07.02.2020 14:51
Кількість переглядів: 380

07.02.2020 за ініціативи жителів Данилівської сільської ради Березанського району відбулася сходка громадян з питання децентралізації. На сходку було запрошено депутата обласної ради Олександра Каражея, голову Березанської ОТГ Валерія Хоміцького та голову Нечаянської ОТГ Миколу Вівчара, який на сходку не приїхав з невідомих причин.

Ось що ми почули на сходці. Громадяни висловлювали своє незадоволення стосовно прийнятого на січневій сесії рішення Нечаянської ОТГ щодо приєднання Данилівської сільської ради до складу Нечаянської ОТГ.

Як вияснилося при спілкуванні з данилівцями, більша частина жителів Данилівської сільради відкрито висловила своє бажання за приєднання до Березанської ОТГ.

Учасниками сходки провели досить тривалу спільну розмову з Валерієм Хоміцьким і Олександром Каражеєм, на якій кожен бажаючий сказав своє слово, висловив свою думку.

Учасники сходки також мали чудову нагоду отримати кваліфіковану інформацію від профільних фахівців Березанської ОТГ, зокрема освітньої, житлово-комунальної  і земельної галузей.

Депутат обласної ради Олександр Каражей сказав: «Я  підтримаю будь-яке добровільне рішення мешканців Данилівської сільської ради. Але воно повинно бути правдивим».

Очільник Березанської ОТГ Валерій Хоміцький в підсумку спілкування сказав: «Історично склалося так, що Данилівська сільрада входила до складу Березанського району. Тому Березанська ОТГ і я особисто підтримаємо ваше рішення щодо приєднання до Березанської об’єднаної територіальної громади».

Майже одноголосно учасники сходки виявили власне бажання за приєднання до Березанської ОТГ, і лише двоє – проти.

  

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь