Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Небесна Сотня - у нашій пам'яті вони назавжди залишились

Дата: 20.02.2020 15:49
Кількість переглядів: 605

20 лютого Березанська громада вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні, які загинули шість років тому на Майдані Незалежності за волю і кращу долю України.

З нагоди цієї дати в районній бібліотеці відбулася година-реквієм, присвячена цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість і найдорожче – життя. Учасники заходу в скорботі низько схилили голови перед пам’яттю людей різного покоління, яких було вбито у мирний час XXI століття.

Фото без опису Фото без опису

Усю трагічність тих подій і незламність високого патріотичного духу учасники заходу відчули під час перегляду відеофільмів «Ангели майдану» та «Останній лист сина до матері». Довершенням високих почуттів були пісня «Гімн Євромайдану» у виконанні шкільного хору, вірш «Героям Небесної Сотні» у виконанні Алли Голокоз та вокальний виступ Ірини Дронюк.

Фото без опису Фото без опису

Героям Майдану, героям АТО, які померли за світле майбутнє України, мирним жителям, які полягли в неоголошеній війні на Сході, було запалено свічки та присвячено хвилину мовчання. В пам'ять про жертовний подвиг заради торжества справедливості було покладено вінок із живих квітів до меморіальної дошки нашого земляка, учасника АТО  Сергія Єрошенка.  

Герої не вмирають! Вони тут, з нами на Землі! Лише тихенько-тихенько сплять. Бо змучились від катувань, побоїв і голосу смерті, що на вістрі снайперської кулі… Ми плачемо, вони ж не плачуть. Їхні душі героїчним жовто-блакитним полум’ям горять! А ми повинні жити гідно, щоб святу Небесну Сотню нізащо, ніколи не забути, - закликали ведучі заходу Оксана Музиченко і Тетяна Сапунжі.

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь