Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанський селищний голова звітував про роботу в 2019 році

Дата: 22.02.2020 13:45
Кількість переглядів: 496

Одним із принципів здійснення роботи місцевого самоврядування в Україні є підзвітність та відповідальність перед територіальною громадою. Позаду рік напруженої роботи селищного голови та виконавчого комітету і депутатського корпусу. А тому згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищний голова щороку звітує про зроблену роботу перед мешканцями громади.

Мета звітуваннядонести до широкого кола мешканців громади інформацію про роботу, почути від жителів пропозиції та зауваженняа також поділитися планами розвитку громади на майбутнє.

Згідно із запланованим графіком, 21 лютого в приміщенні селищної ради очільник громади Валерій Хоміцький звітував перед мешканцями Березанки, звіт супроводжувався відео-слайдами.

Валерій Альбінович детально поінформував присутніх про роботу в 2019 році, яку організовував так, щоб рада якомога ефективніше виконувала покладені на неї обов’язки, діяла послідовно й зосереджено, із урахуванням інтересів виборців.    

Звітуючи, керманич громади зазначив: «Працюючи однією командою з депутатським корпусом, виконавчим комітетом і посадовими особами об’єднаної територіальної громади, діяльність селищної ради завжди була відкритою до людей, стояла на захисті їхніх прав і свобод, намагалась бути чесною і справедливою. Звітуючи зараз перед громадою, мені не соромно дивитися в очі своїм виборцям, бо свою передвиборну програму я поетапно втілюю в життя протягом двох років головування в новоствореній громаді».

Фото без опису Фото без опису

По закінченні звітування В. Хоміцький звернувся до присутніх в залі, що готовий відповідати на всі питання. Першою була репліка із зали: «Все ви правильно робите, це і так видно без звіту». Мабуть, це і є найкращим підтвердженням того, що нинішня команда селищної ради рухається в правильному напрямку.

Та все ж кілька запитань було, а саме: Чи буде Березанська громада спроможною після остаточного обєднання в 2020 році? Чи продовжуватимуть будувати тротуари в Березанці? Чипродовжуватимуть ремонтувати дороги? Чи буде ремонтуватися приміщення ДЮСШ?

Валерій Хоміцький надав вичерпні відповіді, а також поділився  планами розвитку громади на 2020 рік.

Повна версія звіту селищного голови за пророблену роботу у 2019 році опублікована на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Звіт голови», посилання https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1582274912/.

Фото без опису Фото без опису

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь