Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День закоханих в Березанській громаді відзначили по-особливому

Дата: 14.02.2020 14:53
Кількість переглядів: 404

14 лютого по-особливому відзначили День закоханих у Березанській громаді, влаштувавши для мешканців і гостей громади на «Алеї закоханих» справжнє святкове дійство зі смачним пригощанням від казкових Амурів, пісенним вітанням від Купідона, танцювальними номерами, конкурсами для закоханих пар і флешмобом.

Молода, талановита, енергійна ведуча святкового дійства Любов Білоусова, яка закохана у свою  роботу  педагога, створила по-справжньому святкову атмосферу. А ще донесла до всіх, що любов – це велике, чисте, високе почуття, без якого людство не може існувати і яке треба неодмінно берегти. На знак сказаних слів запропонувала усім, хто бажає зустріти на своєму шляху саме таке справжнє кохання, - зав’язати символічну стрічку на «містку закоханих». Бажаючих виявилося чимало. Для бажаючих зберегти пам'ять про це свято – працювала фотозона, яку підготували працівники селищного БТШ та селищного Будинку культури.

Свято до Дня закоханих підготували і провели працівники відділу освіти, культури, молоді і спорту Березанської селищної ради. Автор ідеї – начальник соціального відділу селищної ради Наталія Матвієнко.

Велика подяка від селищної ради підприємцям нашої громади, які виготовили і встановили на «Алеї закоханих» символ свята – велике червоне серце з металу. Це Олександр Жмака, Володимир Гупалюк, Артем Воронков, Артур Герасимов.

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь