Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація по Березанській ОТГ щодо наслідків природної стихії 24 лютого

Дата: 25.02.2020 13:56
Кількість переглядів: 446

25.02.2020 в Березанській селищній раді зранку відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На порядку денному розглядалося питання про виникнення надзвичайної ситуації внаслідок буревію «Юлія», що пройшов на Півдні України, у тому числі й по території Березанської селищної ради.

Фото без опису Фото без опису

Згідно з протоколом засідання комісії від 25.02.2020, в результаті буревію, що пройшов на території Березанської селищної ради 24.02.2020, значних руйнувань зазнали будівлі Калинівського закладу освіти (165 листів шиферу) та Малахівського закладу освіти (200 листів шиферу). У числі постраждалих внаслідок природної стихії також будівлі Матіясівської школи (40 листів шиферу), Василівського дитсадка (6 шт. шиферу), Вікторівського клубу (4 шт. шиферу), Василівського будинку культури (40 шт. шиферу), значна кількість житлових багатоповерхівок Березанки та будинків приватного сектору, зламані дерева.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки за попередньою оцінкою обстановки, визначила надзвичайну ситуацію, що мала місце на території Березанської ОТГ 24 лютого, як «надзвичайну ситуацію регіонального рівня».

У звязку з цим було вирішено начальнику відділу соціального захисту населення, сімї, дітей та молоді Наталії Матвієнко здійснювати прийом заяв від постраждалого населення до 16.00 25 лютого.

Начальнику відділу ЖКГ та благоустрою Олегу Кондратюку доручено комісійно здійснити обстеження будівель, споруд приватного сектору й соціально-культурного призначення на території Березанської селищної ради, а також паркової зони по вул. Центральна на предмет виявлення повалених дерев й подальшого їх вивезення

Для ліквідації наслідків стихії та проведення відновлювальних робіт буде залучено кошти резервного фонду та з фонду НС селищного бюджету.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь