Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанський селищний голова звітував у Калинівці

Дата: 28.02.2020 20:10
Кількість переглядів: 390

28.02.2020 у відповідності до графіка, голова селищної ради Валерій Хоміцький звітував перед виборцями Калинівського старостинського округу про роботу в 2019 році.

Звітність перед жителями громади – один із основних принципів здійснення місцевого самоврядування в Україні, що є показником відповідальності перед територіальною громадою. Позаду рік напруженої роботи селищного голови, виконавчого комітету та депутатського корпусу.

Звітуючи перед колективом Калинівського старостату  про зроблене в 2019 році, очільник громади також поділився перспективними планами  про діяльність селищної ради, зокрема що планується зробити в даному окрузі у поточному 2020 році. Натомість отримав від жителів низку запитань, серед яких чільне місце було приділено розвитку культури  на селі, бо розуміють, що розвитку суспільства не може бути без розвитку духовної культури підростаючого покоління. Калинівці також переймаються покращенням благоустрою шкільного подвір’я, санітарним станом села, покриттям доріг, відсутністю автотранспортного сполученням Калинівки з Березанкою та обласним центром, неприглядним виглядом Калинівки через зруйновані старі будівлі колишнього клубу, їдальні та магазину. Просили встановити шлагбаум біля Калинівського навчального закладу освіти, облаштувати новий розважальний майданчик громадською вбиральнею, вкрити жорствою проїжджу частину вулиці Молодіжна.

Всі почуті зауваження і побажання будуть розглянуті та прийняті до уваги відповідними спеціалістами.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь