Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний голова звітував про роботу 2019 року в Малаховому

Дата: 05.03.2020 16:39
Кількість переглядів: 295

Згідно із запланованим графіком, 05.03.2020 в Малаховому відбулося звітування селищного голови Валерія Хоміцького про зроблену роботу у 2019 році, яке стало заключним в загальному циклі звітів перед виборцями Березанської ОТГ.

Виїзна звітність очільника громади була організована з метою донесення до населення достовірної інформації про діяльність селищної ради в минулому році, зокрема в селі Малахове, про плани роботи поточного року та, що немало важливо, почути від населення зауваження, пропозиції та нагальні питання. А вони були такими: Коли планується ремонт фасаду і заміна вікон в дитсадку? Коли облаштують вхід перед школою? Чи є можливість дооблаштувати дитяче містечко з метою його розширення і естетичного оформлення? Піднімалися також і земельні питання.

Місцеві жителі звернулися до очільника громади вирішити питання безкоштовного підвозу до Березанки хоча би раз на тиждень; облаштувати лавчками зупинки всередині села і на виїзді; відремонтувати пам’ятник воїнам, загиблим у Другій світовій війні; замінити одну секцію огорожі біля церкви, яку хтось недавно зруйнував; відремонтувати дорогу біля двоповерхівки по вулиці Центральна.

Окрім нагальних питань і прохань, прозвучали і слова вдячності селищному голові, виконкому і депутатам за вагому підтримку навчального закладу освіти і дитсадка; за те, що зберегли на селі ФАП і продовжується його фінансування; за ремонт дороги.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь