Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поетичний дебютний вечір Сергія Білоконя

Дата: 23.03.2020 15:58
Кількість переглядів: 522

13 березня в зеленій залі селищного Будинку культури відбувся дебютний творчий вечір Сергія Білоконя. Це був камерний вечір, приправлений світлом поезії та багатством душевних емоцій.

Сергій родом із болгарського села на Одещині. В нашій місцевості він оселився дев’ять років тому, після укладення шлюбу зі своєю коханою – милою і щирою у стосунках Катериною. Відтоді вона стала його Музою у поетичній творчості. А перші спроби пера, як зізнався Сергій, припали на період його першого кохання, коли йому було лише вісімнадцять.

Скромний, і навіть трішечки сором’язливий, молодий чоловік буквально покорив усіх присутніх глибоким змістом віршів авторської збірки під простою назвою «Чернетки». Збірка містить близько п’ятдесят віршів українською, російською і рідною болгарською мовами. Тематика різна – оспівується етнічна культура болгарського і українського народів, показані різні буденні моменти, почуття душевного стану, роздуми. Але чільне місце в творчості Сергія присвячено Жінці – матері, дружині, коханій. Вірші цієї тематики викликали у присутніх найтрепетніші емоції та сльози радості і вдячності на очах у його рідної матусі і дружини.
Сергій зізнався, що збірку «Чернетки» він готує на осінь до друку. Так що незабаром можна буде любителям поезії ближче познайомитися з творчістю нашого поета-краяна.

Вечір був необмежений у часі, бо високодуховний зв’язок між поетом і прихильниками його творчості приносив естетичну насолоду, позитивні емоції і натхнення до життя.
Велика подяка Сергію за чудову атмосферу незабутнього вечора та організаторам заходу – директору Березанського селищного Будинку культури Ірині Малинській, ідейним вдохновителям дружині Катерині Білоконь і соратниці Адельгайді Локтіоновій та Юрію Харченку за музичний фон вечора.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь