Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сесії було виділено кошти з бюджету селищної ради на утримання інфекційного відділення

Дата: 01.04.2020 13:45
Кількість переглядів: 445

01.04.2020 в Березанській селищній раді під головуванням очільника громади Валерія Хоміцького відбулая чергова XXX сесія VII скликання, в роботі якої взяли участь 18 із 26 депутатів селищної ради.

На порядку денному розглядалося 15 питань, які за більшістю голосів було затверджено.

 

Одним із важливих було питання про внесення змін до селищного бюджету Березанської селищної ради на 2020 рік, де розглядалося питання про виділення коштів з бюджету селищної ради комунальному некомерційному підприємству «Березанська центральна районна лікарня» районної ради в сумі 123543 грн, з них на утримання інфекційного відділення – 93543 грн і 30 тис. грн на придбання медикаментів та імунобіологічних препаратів для надання невідкладної допомоги та запобігання поширенню на території Березанської селищної ради коронавірусу COVID-19. Комунальному некомерційному підприємству «Березанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Березанської районної ради на дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту виділено 30 тис гривень. Також на придбання медикаментів пільговій категорії населення виділено 15 тис. гривень.

 

На сесії також було затверджено дві програми, що стосуються підтримки медичної галузі Березанського району – Програма «Фінансова підтримка та розвиток комунального некомерційного підприємства «Березанська центральна районна лікарня» Березанської районної ради на 2020 рік» та Програма «Цукровий діабет» на 2020 рік, згідно з якою селищна рада виділила 20 тис. грн на інсулінотерапію.

Також було затверджено рішення про призначення на посаду керівника КП «Березань» на умовах контракту Сергія Корчевського.  Попередньо на спільних засіданнях постійних комісій відбулося обговорення трьох кандидатів на зайняття вакантної посади директора КП «Березань», в результаті чого перевага була віддана обраному директору.

   

Рішення сесії опубліковані на офіційному сайті Березанської громади в розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення сесії», див. за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1585743586/ .

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь