Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Переможці Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації «Історія України. Державотворення»

Дата: 01.04.2020 09:59
Кількість переглядів: 972

Історію творять люди: політики, державні діячі, воєначальники, митці, а також прості громадяни. Кожен з них творив історію на теренах своєї Батьківщини. Але для всіх вона різна. Для одного – це держава, для другого – область, для третього – рідне містечко чи село. І в кожного своя вершина, але від того не менш важлива та важка. Березанщина славиться своїми видатними людьми. У березні 2020 року підведено підсумки ІІІ (обласного) етапу XІХ  Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації «Історія України. Державотворення».

Вітаємо наших переможців: Віктора Гамугу,  учня 9-Б класу (науковий керівник  Радченко А.С.,  вчитель історії та правознавства Березанського ЗЗСО І-ІІІ  ступенів) та Валерію Коломєйцеву, ученицю 9 класу (науковий керівник Герман Інна, вчитель історії та правознавства Малахівської філії Березанського ЗЗСО I-III ступенів).

Віктор Гамуга підготував  роботу «Шлях до вершини» – про життя та діяльність нашого земляка Пустовойтенка Валерія Павловича. Творча робота змальовує життєвий шлях відомого українського політика, прем’єр-міністра України у 1997-1999 роках, знайомить з історичними подіями, періодами навчання, професійного зростання, роботою на різних посадах в Дніпропетровську та Києві.

Фото без опису

Творча робота Валерії Коломєйцевої «Моя педагогічна симфонія» виконана у напрямку розкриття історії державотворення на прикладі життя і трудової діяльності директора Миколаївського муніципального колегіуму, кандидата історичних наук, доцента, Народного вчителя України Січка Сергія Михайловича, уродженця Березанського району, нашого земляка.

Фото без опису

Вітаємо з заслуженою перемогою! Ми впевнені, що досвід участі в цьому конкурсі  вас багато чому навчив. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву.

Світлана Посухіна,

головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь