Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Дата: 05.05.2020 10:19
Кількість переглядів: 394

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів:

 

  • проєкту рішення Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку  на 2021 рік на території Березанської селищної ради»;
  • проєкту рішення Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на 2021 рік на території Березанської селищної ради».
  • На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» № 1160-IV від 11.09.2003р. (зі змінами) для одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань щодо проєктів регуляторних актів, на офіційному сайті Березанської селищної ради https://berezanska-gromada.gov.ua/ в рубриці «регуляторна політика» категорії «регуляторні акти» 08.05.2020 буде розміщено проєкт рішення Березанської селищної ради та аналіз його регуляторного впливу «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку  на 2021 рік на території Березанської селищної ради» та проєкт рішення Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на 2021 рік на території Березанської селищної ради».

     

           Розробник проєктів – відділ комунальної власності та земельних відносин  Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області.

         Мета проєктів – зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку населених пунктів Березанської селищної ради.

         Термін прийняття та зауважень і пропозицій до проєктів регуляторних актів становить – 1 місяць з дня оприлюднення проєктів.

     

        Пропозиції та зауваження до проєктів регуляторних актів та аналізу їх регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 57401, Миколаївська обл., Березанський район, смт. Березанка, вул. Центральна, 86 або на електронну адресу radabrz2017@ukr.net з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту».

     

     

    Селищний голова                                                                                     Валерій ХОМІЦЬКИЙФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь