Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги фізичних осіб-підприємців Березанської громади! Приймаємо документи для отримання допомоги на дітей віком до 10 років

Дата: 06.05.2020 14:43
Кількість переглядів: 727

З метою забезпечення додаткових соціальних гарантій на період карантину для фізичних осіб-підприємців, які мають дітей, а також для осіб, які були звільнені з роботи і зареєструвалися в центрі зайнятості як безробітні, Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми» від 22.04.2020 № 329. 

Цією Постановою запроваджено допомогу на дітей фізичним особам-підприємцям, які належать до першої та другої групи платників єдиного податку, і сплатили єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за усі місяці 2019 року або протягом усіх місяців 2019 року після державної реєстрації фізичної особи-підприємця. Така допомога надаватиметься на кожну дитину до досягнення нею 10-річного віку у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп (для дітей віком до 6-ти років – 1 779 грн; для дітей віком від 6-ти до 10-ти років – 2 218 грн).

Призначення та виплата вищезазначеної допомоги проводитиметься після набрання чинності Постанови № 329 (з травня 2020 року) під час дії карантину та на один місяць після дати його відміни.

Заявник подає пакет документів до відділу соціального захисту населення, сім’ї, дітей та молоді Березанської селищної ради, а саме:

копії свідоцтв про народження дітей віком до 10 років;

довідку з Пенсійного фонду України про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-7);

копію документа, що підтверджує право на постійне проживання в Україні (для іноземця та особи без громадянства);

копію рішення районної, районної у мм. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі її утворення) ради, сільської, селищної, міської ради об’єднаної територіальної громади або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною).

Довідки можна отримати за тел.: (05153)2-14-61 з 8:00 до 17:00.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь