Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Березанського селищного голови Валерія Хоміцького з Днем матері

Дата: 10.05.2020 08:52
Кількість переглядів: 355

ДОРОГІ, РІДНІ, ЛЮБІ НАШІ МАТУСІ !

У другу неділю останнього місяця весни, коли земля вкрита травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає світле та красиве свято – День Матері.

Мама... Це – найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає. Мама завжди поспішить нам на поміч, незважаючи на те, скільки нам років. Немає в цілому світі святішої і кращої «професії», ніж материнство.

Материнство – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головними дороговказами на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами нашої держави.

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт.

Тож у цей прекрасний день, дорогі і рідні мами, прийміть наші найщиріші вітання зі святом. Бажаю Вам усім міцного здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай Ваші діти – найкращі і найгарніші у світі – приносять Вам лише радість та втіху!

З повагою, Березанський селищний голова Валерій Хоміцький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь