Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам'ятна медаль Павлу Філімоненку на честь 75-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2020 13:48
Кількість переглядів: 334

9 Травня очільник Березанської громади відвідав учасника бойових дій ВВВ Філімоменка Павла Григоровича – привітав сивочолого ветерана зі святом Перемоги, висловив щирі слова подяки за ратний і життєвий подвиг, подякував за здобуту перемогу у важких боях Другої світової війни, вручив квіти, грошову премію від селищної ради та від себе особисто подарунок.

Ветерану сьогодні також вручили пам’ятну медаль “За бойові заслуги” 75 років Перемоги над нацизмом”. Цю приємну місію виконав голова районної ради ветеранів Михайло Зінін.

Солдат Великої Перемоги сьогодні приймав безліч вітань – від старости округу Галини Гавлік, від начальника соціальної служби району Лариси Шеки, земляків, рідних, сусідів.

За чаєм із солодким тортом відбулася душевна розмова – ветеран згадав про важкі воєнні часи, про життя після війни. Павло Григорович пішов на фронт у 17 років і пройшов багатьма дорогами війни аж до Чехословаччини. Там і зустрів Перемогу.

У свої 95 років ветеран війни має гарну пам'ять. Розповів, що з малих літ зазнав багато життєвих випробувань: у три роки залишився сиротою, разом із братами виховувався в дитячому будинку, на власні очі бачив усе жахіття голодомору та Другої світової війни, наприкінці війни зазнав від поранення контузію. Та незважаючи на все, життя прожив гідно, достойно. Був уважним чоловіком і люблячим батьком та дідусем. За це аксакала села Новоселівка поважають його рідні й усі в окрузі.

Здоровя безмежного Павлу Григоровичу, уваги ближніх, любові рідних, чистого неба, сонячної днини! Ми завжди пам’ятатимемо про їхній славетний подвиг!

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь