Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На порушників правил благоустрою у вигляді адміністративного стягнення накладено штрафи

Дата: 19.05.2020 12:52
Кількість переглядів: 354

19.05.2020 в приміщенні Березанської селищної ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті.

На розгляд комісії надійшло 5 адміністративних протоколів за порушення правил благоустрою населених пунктів смт. Березанка, м. Миколаїв та м. Южне, серед яких  торгівля м’ясними виробами та молочною продукцією в не встановленому місці та без дозвільних на те документів та засмічення прилеглої території відходами, сміттям.

Розгляд адміністративних протоколів відбувався за участі 4 правопорушників, одна правопорушниця на засідання не з’явилася, хоча була належним чином повідомлена про дату розгляду.

За вчинення зазначених правопорушень фізичними особами за статтею 152 КУпАП передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Одноголосно членами адміністративної комісії вирішено визнати чотирьох  порушників винними у скоєнні адміністративного правопорушення та накласти на кожного адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірах, передбачених КУпАП. Один адміністративний матеріал направлено для розгляду до Нечаянської ОТГ за належністю, оскільки правопорушником надано копію паспорту, підтверджуючу його реєстрацію саме в с. Нечаяне.

Березанська селищна рада вкотре наголошує, що на території селища є відповідне місце для торгівлі, павільйон на центральному ринку, торгівля в інших місцях заборонена.

Фото без опису Фото без опису

 

    


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь