Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! Прийом документів на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2020 році

Дата: 26.05.2020 16:00
Кількість переглядів: 719

Управління молоді та спорту облдержадміністрації повідомляє про прийом документів на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2020 році.

Пропозиції (автобіографія та мотиваційний лист) від кандидатів на здобуття Премії необхідно надати до управління до 29 травня. 

В мотиваційному листі має бути вказано чому саме ви повинні стати кандидатом на здобуття Премії від Миколаївської області.

Документи можна надати в електронному вигляді на електронну пошту управління молоді та спорту облдержадміністрації sport@mk.gov.ua або в паперовому вигляді за адресою м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20, каб.519
---------
Довідково:
Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування було засновано у 2003 році з ініціативи членів Комітету з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму.
Премія присуджується особам – громадянам України віком до 35 років, молодіжним та, як виняток, дитячим громадським організаціям.
Щороку присуджується десять премій, грошова частина яких становить п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян кожна – відповідно 8 500 грн.
Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування було присуджено у 2004, 2005, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2018 році.

За інформацією управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь