Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ефективність використання коштів на боротьбу с COVID-19 на постійному контролі ОДА

Дата: 27.05.2020 10:54
Кількість переглядів: 353

Для забезпечення безперебійного та якісного надання послуг, пов’язаних із запобіганням, локалізацією та ліквідацією спалахів, епідемії та пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, за ініціативою облдержадміністрації до КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб», в. о. директора Світлана Федорова, спрямовано 31,1 млн. грн. Використано - 20,4 % або 6, 4 млн. грн.

 

Фото без опису

Зокрема:
- з резервного фонду обласного бюджету виділено 5,5 млн грн (для придбання медикаментів, виробів медичного призначення, дезінфікуючих засобів, медичного обладнання). Використано – 51,9 % або 2,9 млн грн. Також 296,4 тис. грн виділено для забезпечення продуктами харчування медичних працівників. Використання – 0%;
- за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для виплати заробітної плати з нарахуваннями виділено 3,1 млн грн, у тому числі на травень - 2 млн грн. За станом на 22.05.2020 відсоток використання за травень – 0%;
- за рахунок обласного бюджету виділено – 19,6 млн грн. Відсоток використання – 14,9%;
- за рахунок субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на придбання медикаментів, виробів медичного призначення 2,6 млн грн. Використання – 21,4%, або 548,7 тис. грн.

На виплату заробітної плати у травні цього року медичним працівникам КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб» медичний заклад має фінансовий ресурс у розмірі 8,53 млн грн, що в повному обсязі забезпечує заклад видатками на виплату заробітної плати з нарахуваннями, здійснення доплат в розмірі до 300 % та іншими поточними видатками.
Із зазначеної суми:
3,43 млн грн – кошти обласного та державного бюджетів;
5,1 млн грн – кошти, що може отримати лікарня від НСЗУ в рамках укладених договорів про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій

Стосовно потреби в інших поточних видатках слід зазначити, що загальний обсяг додаткових асигнувань, виділених КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб» (без врахування коштів на виплату заробітної плати з нарахуваннями), складає 23,6 млн. грн, з яких станом на 26.05.2020 використано 3,4 млн. грн, що складає 14,4 % від затверджених асигнувань.

За інформацією, розміщеною на офіційному сайті Миколаївської обласної державної адміністрації http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=82939.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь