Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16.06.2020 в Березанській селищній раді відбулося засідання виконкому

Дата: 16.06.2020 12:32
Кількість переглядів: 304

16.06.2020 в Березанській селищній раді за головування очільника ОТГ Валерія Хоміцького відбулося засідання виконавчого комітету, в роботі якого взяли участь 16 із 21 члена виконкому. На порядку денному розглядалося 10 питань. Всі рішення за більшістю голосів було прийнято.

По першому питанню – про фінансово-господарську діяльність КП «Березань» за квітень-травень 2020 року – доповідав керівник підприємства Сергій Корчевський. Змістовну й обєктивну інформацію директора КП члени виконкому прийняли до відома. Беручи до уваги короткий термін роботи Сергій Корчевського на керівній посаді, до керівника з боку виконкому зауважень не було, проте були ділові побажання на перспективу.

  

Серед розглянутих питань порядку денного можна виокремити земельне питання про затвердження актів з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (Березанська селищна рада) та питання про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами Громадській організації «ЕКОБерезань», що дасть можливість додаткових фінансових надходжень до селищного бюджету.

Також було прийнято низку рішень із соціальних питань та щодо забезпечення транспортним засобом і телемедичним обладнанням комунального некомерційного підприємства «Березанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської районної ради» (КНП «Березанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської районної ради).

Рішення виконкому розміщено на офіційному сайті Березанської громади в розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення виконавчого комітету», див за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1592310585/

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь