Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисті заходи до Дня медичного працівника

Дата: 18.06.2020 13:46
Кількість переглядів: 971

18.06.2020 в КНП «Березанська центральна районна лікарня» Березанської районної ради (колишня ЦРЛ) відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня медичного працівника. На святковий захід завітали голова райдержадміністрації Денис Мезенко та очільник Березанської об’єднаної територіальної громади Валерій Хоміцький. Керманичі району та ОТГ тепло вітали велику когорту медиків з професійним святом та висловили глибоку вдячність за вірність благородному покликанню.

Валерій Хоміцький, зокрема, сказав: «Професія медика в усі часи була, є і буде важливою та необхідною для суспільства, бо на Вас, шановні медпрацівники, лежить відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Особливо зараз, в умовах пандемії коронавірусу, Ви довели свою високу місію в сучасному суспільстві. Тож прийміть мою щиру й сердечну подяку за Вашу самовіддану працю на благо людей, за врятовані життя та здоров’я тисяч пацієнтів, за віру та надію, яку Ви даруєте людям. Ваші відповідальність, мужність і самопожертва заслуговують на глибоке визнання та вдячність».

Фото без опису

На урочистому заході відбулася церемонія нагородження кращих представників медичної галузі грамотами та подяками від райдержадміністрації та Березанської селищної ради.

Фото без опису Фото без опису

Від Березанської селищної ради подяки і квіти отримали: за  відповідальне  ставлення до виконання  функціональних обов’язків  та з нагоди  професійного свята Дня медичного працівника –  т. в. о. головного лікаря КНП Березанського РЦ ПМСД Березанської районної ради Ірина Мірошникова; за багаторічну працю, відповідальне  ставлення до виконання  функціональних обов’язків,  активну громадянську позицію та з нагоди  професійного свята Дня медичного працівника – завідуюча амбулаторії групової практики КМ АГП смт. Березанка Наталя Делюк, дільнична  медична  сестра  загальної практики сімейної медицини Ганна Мамчур, завідуюча пунктом здоров’я с. Василівка Лідія Поліщук, завідуюча пунктом здоров’я с. Лимани Олена Бокарєва, медична сестра стаціонару об’єднаного відділення хірургічного профілю Оксана Лозебна; за відповідальне  ставлення до виконання  функціональних обовязків  та з нагоди  професійного свята Дня медичного працівника   медична сестра  загальної практики сімейної медицини Олена Михайленко,  медична сестра з фізіотерапії Вікторія Ігнатенко, старша медична сестра поліклініки Тетяна Кузьменко, старша медична сестра кабінету інфекційних захворювань Оксана Стинкару. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Окремі слова вдячності очільник Березанської громади висловив в.о. головного лікаря Березанської центральної районної лікарні Ользі Носуленко й т.в.о. головного лікаря первинної медицини Ірині Мірошниковій, вручивши їм подяку й подарунок.  

Фото без опису Фото без опису                                                  

 Приємним був момент вручення  Почесної грамоти від Управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм  Ганні Мамчур, яка все своє життя присвятила медицині. У свою чергу Ганна Георгіївна привітала всіх колег з професійним святом від імені профспілки медичних працівників, яку вона очолює. 

Доброго здоровя Вам, наші ангели-хранителі, щастя, достатку, успіхів у нелегкій благородній справі!    

Фото без опису  Фото без опису                                     

                                           

                                                


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь