Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Березанського селищного голови з Днем молоді

Дата: 28.06.2020 08:35
Кількість переглядів: 449

Зі святом молоді, Березанська громадо!

Щорічно в останню неділю червня Україна відзначає День молоді відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року «Про День молоді». Свято встановлене «На підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України».

День молоді – свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є наша молодість. Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час найсміливіших сподівань, відкриттів і їх реалізації.

Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, бажання бути активним учасником розбудови нашого суспільства. У цьому зв’язку хочу відзначити учнівську молодіжну організацію Березанського ЗЗСО «Шторм», яка плідно співпрацює з селищною радою, набуває досвіду роботи органів місцевого самоврядування завдяки безпосередній участі активу молоді у роботі сесій селищної ради та розширених апаратних засідань.

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Бажаємо усім молодим успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, міцного здоров’я, фантастичних задумів, думок та сил для їх реалізації.

З повагою, селищний голова Валерій Хоміцький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь