Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗНО- 2020  РОЗПОЧАТО

Дата: 26.06.2020 10:29
Кількість переглядів: 405

     25  червня 2020 року  в Україні розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного тестування. Від ЗЗСО Березанської селищної ради всього зареєструвалися 28 випускників 11-х класів. Відділом ОКМС Березанської селищної ради організовано підвіз випускників ЗЗСО шкільними автобусами до пунктів тестування та у зворотньому напрямку відповідно до графіку: 25 червня - математика - 17 учнів; 30 червня - українська мова - 28 учнів; 02 липня – фізика - 5 учнів; 07 липня - англійська мова – 7 учнів; 09 липня - історія України - 19 учнів; 13 липня – біологія - 10 учнів; 15 липня – географія - 13 учнів.

   Призначено  відповідальних за організацію та супровід підвозу випускників закладів загальної середньої  освіти ІІІ ступеня до пунктів тестування м. Миколаєва та у зворотньому напрямку для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Здійснили температурний скринінг перед посадкою до автобусу працівників, які супроводжують, та учнів. Заборонено перевезення учнів, супроводжуючих та водіїв без маски або респіратора. Проведено інструктажі з охорони праці та  безпеки життєдіяльності, роз’яснювальну роботу, спрямовану на попередження дорожньо-транспортного травматизму школярів під час руху автобусів, безумовного виконання ними Правил дорожнього руху.

 Бажаємо  всім випускникам наснаги для втілення мрій, віри і впевненості у завтрашньому дні, успіхів і досягнень у зовнішньому незалежному тестуванні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь