Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсного відбору на посади вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога та вчителя колекційної освіти «Березанського інклюзивно-ресурсного центру» Березанської селищної ради Миколаївської області

Дата: 14.07.2020 11:17
Кількість переглядів: 640

«Березанський інклюзивно-ресурсний центр» оголошує конкурс на посади вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога та вчителя корекційної освіти «Березанського інклюзивно-ресурсного центру» Березанської селищної ради Миколаївської області, який  знаходиться за адресою: смт Березанка, вул. центральна, 48.  Оплата праці працівників здійснюється відповідно до Наказу МОН від 26.09.2005   № 557 (зі змінами) «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ». На посади вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога та вчителя колекційної освіти призначаються особи, які мають вищу освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю “Спеціальна освіта” , “Корекційна освіта”, “Дефектологія” – вчителі-логопеди, вчителі-дефектологи та стаж роботи не менше трьох років за фахом. Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) такі документи:

копію паспорта громадянина України;

письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

копію трудової книжки;

копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи приймаються та реєструються «Березанським інклюзивно-ресурсним центром» з 13 липня по 07 серпня 2020 року за адресою:

смт Березанка, вул. Центральна,48.

Конкурс проводитиметься:

 10 серпня 2020 року о 9.00 год. – вчителі-логопеди;

 об 11.00 год. – вчителі-дефектологи за адресою;

 о 13:00 год. – вчителі корекційної освіти

за адресою смт Березанка, вул. Центральна, 68 (приміщення Березанського відділу освіти, актова зала). Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Корінецька Альона Леонідівна, директор «Березанського інклюзивно-ресурсного центру» Березанської селищної ради,

моб.: (095) 369 15 70, berezanka.irts@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь