Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанка, Баштанка та Мостове долучилися до соціологічного проєкту «Культура проти «ейджизму»

Дата: 11.08.2020 21:55
Кількість переглядів: 522

Три органи місцевого самоврядування Миколаївщини були відібрані та взяли участь у проєкті по дослідженню надання культурних послуг особам похилого віку в об’єднаних територіальних громадах «Культура проти «ейджизму». Проєкт Українського культурного фонду та громадського об’єднання «Інститут соціальної політики регіону» розпочато в Запорізькій, Івано-Франківській, Харківській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

Фото без опису

 

Миколаївщину у цьому проєкті представляють Баштанська міська, Березанська селищна та Мостівська сільська ради. Організатори проєкту відзначили високу активність громад-учасниць у проведенні першого етапу дослідження – збору онлайн анкет серед фахівців з управління, працівників сфери культури та представників культурних осередків відповідних громад. На наступному етапі дослідження у середині серпня відбудеться проведення фокус-груп серед мешканців зазначених громад з представників осіб похилого віку.

Проєктом передбачено проведення низки опитувань в закладах гуманітарного профілю Баштанської, Березанської та Мостівської громад з таких питань як: можливості для активного дозвілля осіб похилого віку; фізична та економічна доступність об’єктів культурної інфраструктури для пенсіонерів, котрі проживають на території громад; ставлення мешканців до реформи децентралізації та її впливу на культурну сферу громад тощо.

Мета проєкту
вивчення якості надання культурних послуг особам похилого віку в об’єднаних громадах та узагальнити досвід з метою покращення надання цих послуг як на рівні самих органів місцевого самоврядування, так і на рівні державної політики.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь