Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Миколаєві відкрита персональна виставка Стефанії Чаплигіної «Кольорова мелодія душі»

Дата: 03.09.2020 11:34
Кількість переглядів: 300

2 вересня в Миколаївському обласному центрі народної творчості та культурно-освітньої роботи відкрита персональна виставка нашої талановитої землячки – учителя образотворчого мистецтва Березанського ЗЗСО, керівника гуртків Будинку творчості школярів Стефанії Чаплигіної.

Для персональної виставки майстриня підготувала понад 30 робіт і назвала її «Кольорова мелодія душі». Як говорить Стефанія, мелодія її душі кольорова й багатогранна: має всі кольори веселки і кожна нотка має своє забарвлення. Багатогранний настрій душі передано в роботах – це петриківський розпис, бодіарт, акварельна техніка, декорування предметів, розпис стін, декоративний живопис олією, об’ємний живопис шпаклівкою. До слова сказати, чудовий розпис стін Березанського закладу загальної середньої освіти належить теж Стефанії Чаплигіній.

Фото без опису Фото без опису

З відкриттям персональної виставки Стефанію привітали директорка Миколаївського обласного центру народної творчості Наталія Баштова, яка вручила їй посвідчення про членство в об’єднанні, а також заступник директора Миколаївського обласного краєзнавчого музею Валерій Чернявський, колеги по роботі, творчі наставники, вихованці.

Фото без опису Фото без опису

 

Від Березанської громади і колег Стефанію привітала її колега по творчому цеху Тетяна Кравець, яка вручила подяку від відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради та квіти від творчого колективу однодумців й побажала підкорення нових вершин майстерності і творчого потенціалу на довгі роки.

Ми пишаємося нашою талановитою землячкою і пропонуємо більше інформації дізнатися за посиланням https://ocnt.com.ua/vidkryly-vystavku-kolorova-melodiya-dushi-stefaniyi-chaplyginoyi/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь