Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вивчаємо якість надання культурних послуг в рамках українського проєкту «Культура проти «ейджизму»

Дата: 10.09.2020 13:09
Кількість переглядів: 366

10.09.2020 в Березанській ОТГ відбулася фокус-група українського проєкту «Культура проти «ейджизму» з метою вивчення якості надання культурних послуг в Березанській громаді особам похилого віку та узагальнення досвіду з метою покращення надання цих послуг задля визначення перспективних напрямків культурної сфери.

Координатор проєкту в Миколаївській області Олександр Дудюк разом із фахівцями культури Березанської ОТГ сьогодні з’ясовували ресурсну базу надання культурних послуг; наявність стратегії розвитку культури; загальний стан та наявність окремих творчих колективів. Тобто вивчали і давали об’єктивну оцінку розвитку культури з погляду фахівців культури. Це дасть можливість визначити нагальні культурні потреби населення Березанської громади в умовах сучасного сьогодення задля визначення напрямку, в якому рухатись далі.

Участь у роботі фокус-групи взяв селищний голова Валерій Хоміцький, перший заступник селищного голови Ірина Компанієнко, начальник відділу ОКМС селищної ради Анастасія Смоляк та працівники культурної сфери Березанської ОТГ.

Фото без опису Фото без опису

Довідково: національний проєкт «Культура проти «ейджизму» запроваджено Українським культурним фондом та громадським об’єднанням «Інститут соціальної політики регіону» й розпочато в Запорізькій, Івано-Франківській, Миколаївській, Харківській та Хмельницькій областях, які охоплять 15 ОТГ.

Фото без опису Фото без опису

На Миколаївщині для участі в проєкті було відібрано три органи місцевого самоврядування – Баштанську міську, Березанську селищну і Мостівську сільську ради як найактивніших громад-учасниць у проведенні першого етапу дослідження – збору он-лайн анкет серед фахівців, працівників та представників сфери культури. Це було відзначено організаторами проєкту і дано високу оцінку.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь