Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березанській громаді вшановують людей похилого віку

Дата: 01.10.2020 14:53
Кількість переглядів: 297

1 жовтня в Березанській громаді почалося з відзначення поважної дати –  Дня людей похилого віку та Дня ветерана. В рамках оголошеної 22 вересня 2020 року акції «Подаруй добро людині похилого віку» підприємцями Тетяною Половець та Наталією Яцюх створено в магазинах благодійні полички «Можеш – поклади, потребуєш - візьми»; 144-ом  одиноким та нездатним самостійно пересуватися селищна рада по Комплексній програмі «Турбота» підготувала продуктові набори. До акції долучилися голова районної ради ветеранів Михайло Зінін та голова Товариства Червоного Хреста Галина Кушнір, які підготували 15 продуктових наборів та солодощі відповідно.

В рамках заходів до цієї дати, в старостинських округах Березанської ОТГ відбулися тематичні вогники з привітаннями, пригощаннями, спілкуваннями та концертними номерами.

В Березанці до Дня людей похилого віку відбувся святковий концерт «Зігріймо серце добротою». Зі сцени закладу культури з великою пошаною вітали людей поважного віку та дякували за самовіддану працю, доброту і мудрість селищний голова Валерій Хоміцький, заступник голови райдержадміністрації Володимир Погадаєв, начальник управління соціального захисту населення Лариса Шека та голова районної ради ветеранів Михайло Зінін.

Валерій Хоміцький, зокрема, сказав: «Люди старшого покоління – це джерело народної мудрості. Ваш життєвий досвід, енергія, оптимізм та активна громадська позиція є взірцем для підростаючого покоління».

Фото без опису Фото без опису

Гарний, душевний настрій у глядацькій залі створили самодіяльні артисти з Березанки Нікіта Губернаторов, сімейний дует Рози Жевлоченко і доньки Мілени, аматорський гурт «Калинонька» під керівництвом Олександра Безниська, Ренат Каражей, ВІА «БЕМА», аматори Новофедорівського сільського будинку культури під керівництвом Катерини Зіміної – Ірина Сироветнік, жіночий вокальний гурт «Друга молодість», Наталія Якубовська і Антоніна Костюк з гумероскою, а також ведучі заходу Валентина Корчевська й Тетяна Кравець.

Благодійні заходи, сподіваємося, сьогоднішнім днем не завершаться. Отож, поважаймо, шануймо, робімо добро й надалі щодня!

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь